I lager.

Coracor Natural Dye Pomegranate Bärsjal

999 kr

Den mjuka vackra färgen på den här bärsjalen kommer från naturliga ingredienser så som olivblad, granatäpple och valnötsskal. Huvudingrediensen i färgningsprocessen av den här bärsjalen är granatäpple. Läs mer och se hela vår kollektion av Natural Dye bärsjalar här.

Då bärsjalen har färgats med naturliga växtextrakt är varje bärsjal unik med naturligt förekommande märken och variationer. Vi rekommenderar att tvätta den i låg temperatur med ett milt tvättmedel och liknande färger. Låt sedan lufttorka. Naturliga färgämnen kommer att blekna med tiden som en vacker del av den naturliga processen.

När du bär ditt barn i Coracors bärsjal har du händerna fria. Ni upplever världen på ett säkert sätt tillsammans, samtidigt som du känner dig elegant, snygg och välklädd. Vår trikåsjal är en tvåvägs-stretch, vilket ger en mycket följsam, avlastande och säker bärsjal. Coracors bärsjal är tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull, den exklusiva kvaliteten är mjuk, tunn och hållbar. Tyget låter huden andas och håller både dig och ditt barn bekvämt och lagom varmt. 

Coracors fördelar: 

  • Designad för att bära barnet från nyfödd, under det första året och upp till 12kg 

  • Lätt att använda, knytinstruktioner medföljer 

  • Fullt justerbar, en storlek passar alla bärare och barn 

  • 91% ekologisk GOTS-certifierad bomull och 9% elastan 

  • Designad i Sverige, och omsorgsfullt producerad i Turkiet 

  • Tvättas i maskin

Så här knyter du Coracor bärsjal.